Vi designar din webbutik

Vi har stor erfarenhet av att etablera webbsidor för e-handeln, både vad gäller små webbutiker och större B2B-plattformar. Vi vet vad konsumenterna vill ha. Intuitiva och funktionella lösningar bidrar till att hjälpa dig att öka din försäljning.

Skräddarsydd för ditt företag

Vi erbjuder utveckling av nätbutiker baserade på plattformar som Presta, Magento och osCommerce. Dessutom kan vi utveckla särskilda lösningar och mer komplexa plattformar för e-handel. Vi ser till att de nätbutiker vi gör anpassas efter skärmstorleken på surfplattan och din smartphone, tack vare Responsive Web Design (RWD). 

 

Vi erbjuder praktiska och effektiva lösningar

Alla de lösningar vi erbjuder är utformade med funktionalitet i åtanke. Vår design är baserad på effektiva e-handelsplattformar som möjliggör hantering av upp till 2 miljoner objekt i din butik. Det är vårt mål att anpassa plattformen och funktionaliteten till ditt erbjudande. Vi skall säkra att din online-butik är tillgänglig för kunderna dygnet och året runt.

 

Våra lösningar ökar försäljningen

Du har kanske redan en butik på nätet, men är missnöjd med försäljningssiffrorna? Ökar inte försäljningssiffrorna trots många säljkampanjer? Då är det möjligt att din butik behöver optimeras eller en ny strategi för säljkampanjer. Vi erbjuder en grundlig analys av ditt företag, och vi kan ge förslag för att implementera lösningar som skall öka efterfrågan.

 

Vi optimerar säljprocessen

Väldigt ofta lägger personalen tid på uppgifter som är lätt att utföra automatiskt. Manuell bearbetning av en order leder ofta till missförstånd och därmed ökar onödiga kostnader. Låt oss analysera din verksamhet och försöka hitta lösningar som optimerar försäljningen på ett enkelt sätt.

Säljstöd

Våra tjänster omfattar också optimering av befintliga plattformar, skärpning / rekrytering av nya kunder och aktivering av övergivna kundvagnen. Försäljning av varor kan ökas genom att använda lojalitets och incitamentsprogram. Vi hjälper dig med att optimera affärsprocesser, och tillhandahåller verktyg som låter dig erbjuda dina kunder en ännu bättre service.

EXEMPEL PÅ VÅRA PROJEKT:

  • Arkus

Ta kontakt med oss

*

*   – Obligatoriska fält

FÅ GRATIS erbjudande!